Dene Yap Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, tüm ülkede teknoloji üretecek ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet vermek üzere hazırlanıyor.

Eğitime dahil olmak isteyen 9. sınıf öğrencilerinin yazılı ve uygulamalı sınava girmesi gerekiyor.

Muğla İl genelinde bulunan ve belirtilen şartları taşıyan öğrencilerimizin 10 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Matematik, fen, algoritma ve genel kültür içeriklerinin olduğu, problem çözme, eleştirel düşünebilme, veri yorumlayabilme becerilerinin ölçüleceği sınav 17 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecektir.

Yazılı sınavın ardından, başarı gösteren öğrenciler Nisan 2019´da  uygulama sınavına dahil edilecektir.

29.01.2019 552

Dene Yap Teknoloji Atölyelerine Öğrenci Seçme Yazılı Sınav Kılavuzu için tıklayınız

** Başvurular 10 Şubat 2019´a kadar uzatılmıştır.

29-01-2019

Kaynak: Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü