Erasmus Akreditasyon Ağına Katıldık

24.05.2021 277

Okulumuz Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü akredite ağına katılmıştır. Muğla İl Milli Eğitim Müdürülüğüne bağlı okul/kurumların yapmış olduğu başvuru sonucuna 59 okul İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ile ortak Erasmus+ projelerine katılım sağlayacaktır. Okulumuz değerlendirme sonucunda yeterli puanı alarak 59 okul arasına girmeye hak kazanmıştır. Bu projeler sonucunda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  Avrupa'daki ortak okulları ziyaret edecek,farklı alanlarda eğitim alacaklardır. Aynı zamanda Avrupa'daki partnerlerimiz de ülkemizdeki okul/kurumlarda  farklı alanlarda eğitim alacaklardır. Bu sayede kültürel etkileşim sağlanmış olacak, öğretmen ve öğrencilerimizin yabancı dilleri gelişmiş olacak aynı zamanda vizyoner bakış açısına sahip olabileceklerdir. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Ekibine çok teşekkür ediyoruz.

24-05-2021